sobota 23. srpna 2014

Chalupářský "eintopf"


Potřebujete:

nasekaná čerstvá rajčata (použijte jakákoliv, jen dbejte na to, aby byla, co nejvíc zralá... pokud už jsou přezrálá a popraskaná, tak to nebude na škodu ,)
nasekaný čerstvý česnek
listy čerstvé bazalky
natrhané kousky mozzarelly
decka bílého vína, trochu olivového oleje
sůl a pepř 

těstoviny

1. Dejte vařit těstoviny.

2. Na pánvi rozehřejte olivový olej, krátce na něm osmahněte česnek a přidejte rajčata. Stáhněte plamen, podlejte vínem a nechte víno vyvařit. V závěru osolte a opepřete.

3. Těstoviny slijte, vraťte do hrnce, přidejte rajčatovou směs z pánve a na kousky natrhanou mozzarellu. Promíchejte.

4. Servírujte s čerstvou bazalkou ,)


Žádné komentáře:

Okomentovat