yellowgreentomatoes
pátek 19. dubna 2013
Vejce do skla s parmazánem (::
Vejce do skla uděláme jednoduše tak, že vaříme vejce (pokojové teploty) tři minuty ve vroucí vodě, pak ho rychle zchladíme a vyloupeme ze skořápky. Vhodíme do skleničky "zakápneme" trochou másla, osolíme, přidáme nastrouhaný parmazán a pažitku
1 komentář:
polo
21. ledna 2016 v 9:29
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Odpovědět
Vymazat
Odpovědi
Odpovědět
Okomentovat
Načíst další...
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
Zobrazit verzi pro mobily
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
OdpovědětVymazat