neděle 13. července 2014
Zástěry.
Některé jsou ještě k mání.
Cena podle použitého materiálu: 350-400,- (+ poštovné), Mladá Boleslav a okolí - dovezu osobně
Cena podle použitého materiálu: 350-400,- (+ poštovné), Mladá Boleslav a okolí - dovezu osobně
Kuřecí stehna s pecorinem :: pečená v cideru (::
Na 2 porce:
4 kuřecí stehna
hrst nahrubo nastrouhaného pecorina
lžíce bylinkového másla (vyrobíte ho tak, že smícháte hrst nasekaných bylinek, česnek, hrubozrnnou sůl a máslo ,)
1 cider
1 česnek - rozpůlený
malé brambory
olivový olej
1. Kuřecí stehna opláchněte, osušte papírovou utěrkou a opatrně uvolněte kůži tak, aby se neutrhla".
2. Pod "kapsu" z kůže nastrkejte co nejvíc nastrouhaného pecorina.
3. Vyložte zapékací misku rozpůlenými bramborami. Osolte je a lehce zakápněte olejem.
5. Přidejte do misky rozpůlený česnek.
6. Navrch položte kuřecí stehna (viz. fotka). Přidejte trochu bylinkového másla. Můžete lehce dosolit.
7. Podlejte ciderem, zakrejte alobalem a dejte péct zakryté do trouby.
8. Na posledních 5-10 minut misku odkrejte a dopečte "kůrčičku" ,)
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)