sobota 25. května 2013
Pečená pražma
Pro jednu osobu ,) :
pražma
1 citron
bílé suché víno
olivový olej
sůl, pepř, svazek bazalky
2 ks pečícího papíru (cca. 40cm)
Pražmu zevnitř i zvnějšku nasolíme a napepříme. Pokrájíme citron a vyskládáme ho pod rybu (pár koleček vložíme i do břicha ryby). Navrch ryby přidáme bazalku. "Zašplíchneme" vínem a olivovým olejem.
Zabalíme do pečícího papíru (viz. obrázek) a pečeme na 170stupňů cca. 25minut.
Podáváme se salátem.
Zálivka:
hořčice
balsamico ocet
olivový olej
Dvě polévkové lžíce hořčice smícháme s lžičkou octa a dvěma lžícema oleje. Metličkou "rozkvedláme". Podle chuti případně přidáme sůl.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat