Je to strašný, ale prostě jsem to vyfotila mobilem.
Ještě horší je, že to vypadá fakt blbě.
Tak příště snad líp.
A vůbec nejhorší je, že podobné muffiny teď vyšly v časopise Chuť a styl a já teď budu vypadat jako plagiátor!!!! :)
250g polohrubé mouky (stejně jako v předchozím muffinovém receptu můžete použít "trik" s krupičkou
130g třtinového cukru
50g kakaa
2lžičky jedlé sody + lžička prášku do pečiva
špetka soli
200g nasekané čokolády
2 vajíčka
kelímek zakysané smetany
40 g změklého másla (dalších cca 40g dáte burákového)
vanilkový lusk
a hlavně!
burákové máslo (máte z minula, protože jste neodolali a určitě ho doma vyrobili:)
fondánové mrkve (kterých se beztak potřebujete zbavit)
Postup rozepisovat tentokrát netřeba. Je stejný jako u předchozích muffinů.
Jednoduše - nejprve mokré přísady. Suché přísady. Pak opatrně dohromady. Nezapomenout na jemné vetření sněhu.
15-20 minut na 190stupňů.
Žádné komentáře:
Okomentovat